Veranderingen forum!

Hier kunnen jullie mededelingen over het forum lezen
Plaats reactie
Helogat
Administrator
Administrator
Berichten: 3169
Lid geworden op: 31-07-2009 12:08

Veranderingen forum!

Bericht door Helogat » 30-08-2010 14:22

Vernieuwingen Helogat Forum

30-8-2010

Niet elke verandering is een verbetering, en wat werkt moet je met rust laten, toch zijn er enkele zaken aan het forum veranderd.

Zo is ten eerste de mededelingensectie opgeruimd en zijn alle sticky’s eens gecontroleerd op actualiteit en relevantie. Waar nodig worden ze gewijzigd of worden er normale berichten van gemaakt.

Mededelingensectie en Stickybeleid
De mededelingensectie zal een soort ‘nieuwssectie’ van het forum worden. Informatie over het forum, zoals regels en contactinformatie worden mededelingen. Andere belangrijke informatie wordt sticky.

In overige secties zijn Sticky berichten topics welke bij dit onderwerp zeer relevante, vaak zelfs tijdloze informatie bevatten. Mededelingen in overige secties zijn bijvoorbeeld regels.

Rangen
Ook komen er nieuw rangen, voor informatie over de nieuwe rangen, zie http://helogat.8s.nl/rangen.xlsx

‘Crew opruiming’

Ook de ‘crew’ zal opgeruimd worden. Zo zullen enkel nog Helogat, Rex en Mart113 overblijven als respectievelijk administrator, hoofdbeheerder en Global Moderator.

Groepen
De groepen in huidige vorm zullen worden verwijderd, er zal een nieuwe groep komen voor het forumteam.

Doel/secties van forum
Het doel van het forum zal niet zo enorm veranderen, doelloos blijft doelloos.
Wel zal de studievragen&antwoordensectie uitbreiden, en hier ook de nadruk op komen. Bovendien zal ook het Rex1241 forum een belangrijke rol spelen. Het Gambiaforum wordt opgeruimd en het computerforum wordt tot een kleine categorie (software, hardware, overig). Ook hier zal de naamsverandering (computervragen > computerforum) de ‘nadruk’ behouden. Het huidige Helogat Softwareforum zal verwijderd worden, en vervangen door een nieuwe, schone sectie. Ook zal het Geitje forum gewoon blijven, zoals dat nu ook is.

Nieuwsbrief
Ook de nieuwsbrief, die niet helemaal op rolletjes loopt, zal op een nieuwe manier gemaakt worden. Zie hiervoor het topic http://helogat.forum2go.nl/post15537.html#15537

Plaats reactie